Ett evigt jag: Projekt Pisces (ljudbok) av Pett
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Petter Lidbeck (författare), Carin Gerhardsen (författare), Tobias Jacobsson (berättare)

Ett evigt jag: Projekt Pisces (Zodiakserien #3) ljudbok

Pris 105 kr
(0)
UNDER EN PROMENAD i Gamla Stan springer Rasmus, Amanda, Juanita och Bim ihop med Bims gamla ungdomskärlek Umberto. De har inte träffats på mer än trettio år, men han har märkligt nog inte åldrats en dag sedan de senast sågs. Umberto tillhör en turistgrupp från kryssningsfartyget Semper Iuvenis – ”evig ungdom” – som visar sig tillhöra den hänsynslösa och maktfullkomliga forskaren Teresa Leboucher. Bim och ungdomarna mönstrar på fartyget, och snart befinner de sig mitt i ett skräckinjagande exp...
Ljudbok 105 kr Pris E-Bok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Petter Lidbeck (författare), Carin Gerhardsen (författare), Niklas Lindblad (annat), Tobias Jacobsson (berättare)
Utgiven 7 Maj 2021
Längd 4:35
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Zodiakserien
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129731996
UNDER EN PROMENAD i Gamla Stan springer Rasmus, Amanda, Juanita och Bim ihop med Bims gamla ungdomskärlek Umberto. De har inte träffats på mer än trettio år, men han har märkligt nog inte åldrats en dag sedan de senast sågs. Umberto tillhör en turistgrupp från kryssningsfartyget Semper Iuvenis – ”evig ungdom” – som visar sig tillhöra den hänsynslösa och maktfullkomliga forskaren Teresa Leboucher. Bim och ungdomarna mönstrar på fartyget, och snart befinner de sig mitt i ett skräckinjagande experiment. Kan åldrandet verkligen bromsas, är evig ungdom möjlig? Ett evigt jag: Projekt Pisces är den tredje delen i författarduon Carin Gerhardsens och Petter Lidbecks populära Zodiakserie, hårdkokta thrillers för slukarläsarna. Första delen i serien, Ett annat jag, nominerades till Crimetime Award och Barnradions bokpris 2019, och är vinnare av Barnens romanpris i Karlstad 2019.