Ett evigt jag : Projekt Pisces (ljudbok) av Pet
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Petter Lidbeck (författare), Carin Gerhardsen (författare), Tobias Jacobsson (berättare)

Ett evigt jag : Projekt Pisces (Zodiakserien #3) ljudbok

Pris 105 kr
(0)
Under en promenad i Gamla Stan springer Amanda, Rasmus, Bim och Juanita ihop med Bims gamla ungdomskärlek, Umberto. De har inte träffats på trettio år, men han har märkligt nog knappt åldrats. Umberto tillhör en turistgrupp från kryssningsfartyget Semper Iuvenis, och gänget bestämmer sig för att följa med en bit på vägen. Men kryssningen blir långt ifrån den avslappnade semesterresa de sett fram emot. Snart befinner de sig mitt uppe i ett skräckinjagande experiment. Kan åldrandet verkligen br...
Ljudbok 105 kr Pris E-Bok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Petter Lidbeck (författare), Carin Gerhardsen (författare), Niklas Lindblad (annat), Tobias Jacobsson (berättare)
Utgiven 7 Maj 2021
Längd 4:35
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Zodiakserien
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129731996
Under en promenad i Gamla Stan springer Amanda, Rasmus, Bim och Juanita ihop med Bims gamla ungdomskärlek, Umberto. De har inte träffats på trettio år, men han har märkligt nog knappt åldrats. Umberto tillhör en turistgrupp från kryssningsfartyget Semper Iuvenis, och gänget bestämmer sig för att följa med en bit på vägen. Men kryssningen blir långt ifrån den avslappnade semesterresa de sett fram emot. Snart befinner de sig mitt uppe i ett skräckinjagande experiment. Kan åldrandet verkligen bromsas, är evig ungdom möjlig? Ett evigt jag: Projekt Pisces är en hårdkokt och rafflande thriller - den tredje delen i författarduon Carin Gerhardsens och Petter Lidbecks populära Zodiak-serie. Första delen i serien, Ett annat jag, nominerades till Crimetime Award och Barnradions bokpris 2019, och är vinnare av Barnens romanpris i Karlstad 2019.