Ett enkelt hjärta (ljudbok) av Gustave Flaubert
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Gustave Flaubert (författare), Gerd Hagman (berättare)

Ett enkelt hjärta ljudbok

Pris 149 kr
(0)
Gustave Flaubert (1821-1880) växte upp i en läkarfamilj i franska Rouen. Han studerade en kort tid juridik i Paris, men insjuknade i epilepsi och flyttade snart hem för att ägna sig åt ett författarskap som skulle få avgörande litteraturhistorisk betydelse. Ett enkelt hjärta (1877) var den sista bok av Flaubert som utgavs under hans livstid. I motsats till de tidigare, större verken blev den omedelbart väl mottagen av kritiken och läsarna. För den som inte haft glädjen att stifta bekantskap ...
Ljudbok 149 kr Pris E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Gustave Flaubert (författare), Anna Davison (annat), Pontus Grate (översättare), Mikaela Reuterswärd (översättare), Gerd Hagman (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 5 December 2019
Längd 1:39
Genrer Noveller, Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113102849
Gustave Flaubert (1821-1880) växte upp i en läkarfamilj i franska Rouen. Han studerade en kort tid juridik i Paris, men insjuknade i epilepsi och flyttade snart hem för att ägna sig åt ett författarskap som skulle få avgörande litteraturhistorisk betydelse. Ett enkelt hjärta (1877) var den sista bok av Flaubert som utgavs under hans livstid. I motsats till de tidigare, större verken blev den omedelbart väl mottagen av kritiken och läsarna. För den som inte haft glädjen att stifta bekantskap med den store franske mästaren är dessa tre noveller en ypperlig introduktion.