Ett bättre jag: Projekt Libra (ljudbok) av Pett
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Petter Lidbeck (författare), Carin Gerhardsen (författare), Tobias Jacobsson (berättare)

Ett bättre jag: Projekt Libra (Zodiakserien #2) ljudbok

105 kr
(0)
På ett flygplan ligger en nedsövd sjuttonårig pojke i väntan på den levertransplantation som ska rädda hans liv. En operation som ska ske på Teresa Lebouchers privatsjukhus i Dhaka. På ett tåg med samma destination sitter en barnhemspojke i tron att hans drömmar om ett bättre liv snart ska gå i uppfyllelse. Amanda och Bim har haft några veckors semester i Thailand tillsammans med Rasmus och Amandas tvillingsyster Juanita. På hemvägen tvingas de nödlanda i Bangladesh och på lyxhotellet de tar ...
105 kr
105 kr
Författare Petter Lidbeck (författare), Carin Gerhardsen (författare), Niklas Lindblad (annat), Tobias Jacobsson (berättare)
Utgiven 20 Juni 2020
Längd 3:43
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Zodiakserien
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129725865
På ett flygplan ligger en nedsövd sjuttonårig pojke i väntan på den levertransplantation som ska rädda hans liv. En operation som ska ske på Teresa Lebouchers privatsjukhus i Dhaka. På ett tåg med samma destination sitter en barnhemspojke i tron att hans drömmar om ett bättre liv snart ska gå i uppfyllelse. Amanda och Bim har haft några veckors semester i Thailand tillsammans med Rasmus och Amandas tvillingsyster Juanita. På hemvägen tvingas de nödlanda i Bangladesh och på lyxhotellet de tar in på får de syn på en fattig pojke som inte tycks passa in. Genom en härva av lögner skymtar Bim och ungdomarna en verklighet som är bra mycket värre än någon av dem kunnat ana.