Ensamma hemma (ljudbok) av Sofia Nordin, Kajsa
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sofia Nordin (författare), Kajsa Gordan (författare), Philomene Grandin (berättare)

Ensamma hemma (Anna-Klara och Herman #1) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
Anna-Klaras bästa kompis har flyttat. Det är tråkigt. Men så börjar en ny kille i klassen, Herman. Hans lockiga hår glänser som guld i solen, och han verkar väldigt intresserad av spindlar. När Anna-Klaras lillasyster blir kräksjuk följer Anna-Klara med Herman hem. Där är det tyst, lugnt och välstädat och inte alls som hos henne. Och ingenstans syns någon förälder till. Hermans mamma ska komma senare med sushi, men tiden går utan att hon dyker upp. Till slut är de så hungriga att Anna-Klara t...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Sofia Nordin (författare), Kajsa Gordan (författare), Matilda Salmén (illustratör), Philomene Grandin (berättare)
Utgiven 26 April 2019
Längd 0:51
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129716788
Anna-Klaras bästa kompis har flyttat. Det är tråkigt. Men så börjar en ny kille i klassen, Herman. Hans lockiga hår glänser som guld i solen, och han verkar väldigt intresserad av spindlar. När Anna-Klaras lillasyster blir kräksjuk följer Anna-Klara med Herman hem. Där är det tyst, lugnt och välstädat och inte alls som hos henne. Och ingenstans syns någon förälder till. Hermans mamma ska komma senare med sushi, men tiden går utan att hon dyker upp. Till slut är de så hungriga att Anna-Klara tar saken i egna händer. Hon är ju bäst på att steka pannkakor! Men det går inte riktigt som hon tänkt ... Röken väller in i vardagsrummet och det slår upp eldslågor ur stekpannan ... Återigen har Kajsa Gordan och Sofia Nordin skapat en varm vardagsberättelse med stor igenkänning.