Ensamhetens språk (ljudbok) av Jan-Philipp Send
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jan-Philipp Sendker (författare), Niklas Falk (berättare), Magnus Roosmann (berättare)

Ensamhetens språk (Kina-trilogin #2) ljudbok

Pris 117 kr
(1)
I den andra delen i Jan-Philipp Sendkers Kinatrilogi får vi återknyta bekantskapen med den amerikanska journalisten Paul Leibovitz. Kärleken till den kinesiska flickvännen Christine har fått honom att glömma sorgen över den döde sonen, och hans trivs allt bättre med sitt liv i Hongkong. Men en dag får Christine ett brev från sin bror som leder dem in på farliga vägar. Brodern berättar att hans lilla by utanför Shanghai har drabbats av en mystisk sjukdom och ber om deras hjälp. När Paul och Ch...
Ljudbok 117 kr Pris E-Bok 103 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jan-Philipp Sendker (författare), Anders Timrén (annat), Niklas Falk (berättare), Magnus Roosmann (berättare), Lisbet Holst (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 7 Mars 2018
Längd 14:39
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176517567
I den andra delen i Jan-Philipp Sendkers Kinatrilogi får vi återknyta bekantskapen med den amerikanska journalisten Paul Leibovitz. Kärleken till den kinesiska flickvännen Christine har fått honom att glömma sorgen över den döde sonen, och hans trivs allt bättre med sitt liv i Hongkong. Men en dag får Christine ett brev från sin bror som leder dem in på farliga vägar. Brodern berättar att hans lilla by utanför Shanghai har drabbats av en mystisk sjukdom och ber om deras hjälp. När Paul och Christine kommer dit upptäcker de en miljökatastrof som ingen vill ta ansvar för. Det kinesiska samhället präglas av cynism, maktmissbruk och korruption, men Paul är fast besluten att ta upp kampen för rättvisa, trots faran både för relationen till Christine och hans eget liv. I Ensamhetens språk väver Jan-Phillipp Sendker samman en spännande thrillerintrig med en vacker kärlekshistoria fylld av livsvisdom.