En trogen kvinna (ljudbok) av Jane Gardam
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jane Gardam (författare), Christian Fex (berättare)

En trogen kvinna (Edward och Betty #2) ljudbok

179 kr
(0)
I den andra delen av Jane Gardams trilogi om 'imperiets barn' är det Betty Feathers som står i centrum. Uppvuxen i Kina, tidigt föräldralös och utan någon verklig riktning i livet möter hon den engelske advokaten Edward Feathers, gifter sig och förblir honom trogen i ett barnlöst äktenskap. Men lika trogen förblir hon den man som hon upplevde en enda natt med och som är hennes makes dödsfiende. Jane Gardam har med trilogin om detta triangeldrama i skuggan av det sönderfallande engelska imperi...
179 kr
Författare Jane Gardam (författare), Jan Hultman (översättare), Christian Fex (berättare), Annika H Löfvendahl (översättare)
Förlag Storyside
Utgiven 23 Oktober 2017
Längd 7:12
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177612094
I den andra delen av Jane Gardams trilogi om 'imperiets barn' är det Betty Feathers som står i centrum. Uppvuxen i Kina, tidigt föräldralös och utan någon verklig riktning i livet möter hon den engelske advokaten Edward Feathers, gifter sig och förblir honom trogen i ett barnlöst äktenskap. Men lika trogen förblir hon den man som hon upplevde en enda natt med och som är hennes makes dödsfiende. Jane Gardam har med trilogin om detta triangeldrama i skuggan av det sönderfallande engelska imperiet upplevt en stor internationell succé. Hennes sätt att med värme och engelsk kvickhet skildra stora men hårt kontrollerade känslor påminner oss om varför den engelska litteraturen är så älskad.