En stilla storm (ljudbok) av Giles Blunt
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Giles Blunt (författare), Henrik Norman (berättare)

En stilla storm (Cardinal-serien #2) ljudbok

Pris 99 kr
(0)
I de djupa skogarna utanför Algonquin Bay hittas en styckad kropp som björnarna festat på. Den mördade mannen visar sig vara en amerikan som nyligen anlänt till trakten med dunkla motiv. Jakten på mördaren leder kriminalinspektörerna John Cardinal och Lise Delorme till Montreal. Händelser i samband med Oktoberkrisen 1970 och ett par uppmärksammade kidnappningar visar sig ha en central betydelse för gåtans lösning. Samtidigt kämpar John Cardinal i relationen med sin pappa och oron över den ga...
Ljudbok 99 kr Pris E-Bok 99 kr Pris
Författare Giles Blunt (författare), Lars Rambe (översättare), Henrik Norman (berättare), Sandra Gustafsson (översättare)
Förlag Hoi Audio
Utgiven 15 September 2020
Längd 12:14
Genrer Deckare
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175577395

Bokons kunder har även köpt

I de djupa skogarna utanför Algonquin Bay hittas en styckad kropp som björnarna festat på. Den mördade mannen visar sig vara en amerikan som nyligen anlänt till trakten med dunkla motiv. Jakten på mördaren leder kriminalinspektörerna John Cardinal och Lise Delorme till Montreal. Händelser i samband med Oktoberkrisen 1970 och ett par uppmärksammade kidnappningar visar sig ha en central betydelse för gåtans lösning. Samtidigt kämpar John Cardinal i relationen med sin pappa och oron över den gamle mannens sviktande hälsa. När isstormen drar in över Algonquin Bay ställs allting på sin spets och John Cardinal måste konfrontera både en mördare och sina inre demoner.