En shopaholic i Hollywood (ljudbok) av Sophie K
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sophie Kinsella (författare), Anja Lundqvist (berättare)

En shopaholic i Hollywood (Shopaholic #7) ljudbok

Pris 179 kr
(0)
Becky Brandon har med dottern Minnie och maken Luke flyttat till Los Angeles, stjärnornas stad. Luke är där för att jobba med den berömda skådespelerskan Sage Seymour, och Becky vill inget hellre än att bli Sages personliga stylist. Om hon landar det jobbet är vägen spikrak till att bli stylist åt varenda A-kändis i Hollywood! Men saker och ting går inte riktigt som hon tänkt sig och istället blir Becky anställd hos Sages ärkerival. Hur ska Luke hantera denna konflikt? Är det möjligt att det ...
Ljudbok 179 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Annika Sundberg (översättare), Sophie Kinsella (författare), Anja Lundqvist (berättare), Sanna Sporrong (annat)
Förlag Storyside
Utgiven 5 Januari 2017
Längd 12:59
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Shopaholic
Del i serie 7
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176134429
Becky Brandon har med dottern Minnie och maken Luke flyttat till Los Angeles, stjärnornas stad. Luke är där för att jobba med den berömda skådespelerskan Sage Seymour, och Becky vill inget hellre än att bli Sages personliga stylist. Om hon landar det jobbet är vägen spikrak till att bli stylist åt varenda A-kändis i Hollywood! Men saker och ting går inte riktigt som hon tänkt sig och istället blir Becky anställd hos Sages ärkerival. Hur ska Luke hantera denna konflikt? Är det möjligt att det som Becky helst vill kommer att såra dem hon älskar allra mest? Både gamla och nya shopaholic-fans kommer vilja sluka Kinsellas nya underhållande roman.