En ny tid (ljudbok) av Katrine Wessel
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Katrine Wessel (författare), Viktoria Flodström (berättare)

En ny tid (Familjen Winther #1) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
En storslagen och förtrollande roman om livet i överklassfamiljen Winther. Handlingen utspelar sig i Trondheim i slutet av 1800-talet. En ny tid väntar runt hörnet, en arbetarklass växer fram, kvinnors rättigheter stärks och gamla traditioner kommer på fall. Vi följer kvinnorna i familjen Winther både i de vackra salongerna och i de hektiska köksregionerna deras drömmar, längtan och begär. Cecilia Winther är den ledande kvinnan i societeten i Trondheim. Allas ögon är på henne och kvinnorna ...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 59 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Katrine Wessel (författare), Anders Timrén (annat), Viktoria Flodström (berättare), Eva-Maria Gelotte (översättare), Hanne Løvdal (annat)
Utgiven 26 Maj 2021
Längd 9:25
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177955283
En storslagen och förtrollande roman om livet i överklassfamiljen Winther. Handlingen utspelar sig i Trondheim i slutet av 1800-talet. En ny tid väntar runt hörnet, en arbetarklass växer fram, kvinnors rättigheter stärks och gamla traditioner kommer på fall. Vi följer kvinnorna i familjen Winther både i de vackra salongerna och i de hektiska köksregionerna deras drömmar, längtan och begär. Cecilia Winther är den ledande kvinnan i societeten i Trondheim. Allas ögon är på henne och kvinnorna i staden följer henne i allt hon gör och säger. Men bakom den tjusiga fasaden kämpar Cecilia för att behålla familjelyckan. En ny tid är den första delen i serien om Winther-dynastin, fylld av kärlek, dramatik och hemligheter.