En ny jord : ditt inre syfte (ljudbok) av Eckha
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Eckhart Tolle (författare), Björn Pedersen (berättare)

En ny jord : ditt inre syfte ljudbok

169 kr
(0)
Här leder Eckhart Tolle oss bortom våra egna liv för att visa oss hur vi kan föda fram en ny och mer kärleksfull värld. Förutsättningen är en radikal förändring i vår medvetenhet, från den nuvarande identifikationen med egot till ett helt nytt sätt att se på vilka vi är. Vi får uppleva vår innersta natur, som är något oändligt mycket större än vi någonsin kunnat föreställa oss. Tankarna och begreppen som presenteras här är vägvisare som pekar mot uppvaknandet. Medan du läser äger en förändrin...
Ljudbok 169 kr
Författare Eckhart Tolle (författare), Eva Trägårdh (översättare), Björn Pedersen (berättare), Marie-Louise Friberg (annat)
Förlag Storyside
Utgiven 17 November 2016
Längd 10:04
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176136782
Här leder Eckhart Tolle oss bortom våra egna liv för att visa oss hur vi kan föda fram en ny och mer kärleksfull värld. Förutsättningen är en radikal förändring i vår medvetenhet, från den nuvarande identifikationen med egot till ett helt nytt sätt att se på vilka vi är. Vi får uppleva vår innersta natur, som är något oändligt mycket större än vi någonsin kunnat föreställa oss. Tankarna och begreppen som presenteras här är vägvisare som pekar mot uppvaknandet. Medan du läser äger en förändring rum inom dig.