En lustfylld tågresa (ljudbok) av Sofia Löfgren
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sofia Löfgren (författare), Maria Brundin (berättare)

En lustfylld tågresa (Linaserien #1) ljudbok

Pris 65 kr
(0)
På väg till Stockholm möter Lina ett par som bjuder på sig själva. För Lina, som levt för jobbet och med att bearbeta sviterna efter den relation som lämnat spår, är det en befrielse att svepas med och vara åskådare. Mötet blir starten på ett erotiskt äventyr som tar henne långt utanför bekvämlighetszonen. Sofia Löfgren är författare, burlesk-instruktör, samt utbildad företagsekonom med spetskompetens inom HR. Ursprungligen från Västerås men bosatt i Kalmar. Hon har läst flertalet kurser ino...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Sofia Löfgren (författare), Åsa Hjertstrand Brensén (annat), Maria Brundin (berättare), Maria Brundin (redaktör)
Förlag Ordlust förlag
Utgiven 7 Maj 2021
Längd 0:40
Genrer
Serie Linaserien
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198638530
På väg till Stockholm möter Lina ett par som bjuder på sig själva. För Lina, som levt för jobbet och med att bearbeta sviterna efter den relation som lämnat spår, är det en befrielse att svepas med och vara åskådare. Mötet blir starten på ett erotiskt äventyr som tar henne långt utanför bekvämlighetszonen. Sofia Löfgren är författare, burlesk-instruktör, samt utbildad företagsekonom med spetskompetens inom HR. Ursprungligen från Västerås men bosatt i Kalmar. Hon har läst flertalet kurser inom kreativt skrivande på högskolenivå. Skriver helst romance, feelgood och erotik, och brinner särskilt för lustens plats i skönlitteraturen. Debuterade med kortromanen Kärleksstorm i februari 2021. Hennes novell En lustfylld tågresa ges ut av Ordlust förlag i maj 2021. På Instagram är hon Skrivalust.