En helt vanlig familj (ljudbok) av Mattias Edva
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mattias Edvardsson (författare), Magnus Roosmann (berättare), Rebecka Hemse (berättare), Johanna Lazcano (berättare)

En helt vanlig familj (Lundasviten #1) ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Hur långt skulle du gå för att skydda din familj? Och hur väl känner du egentligen dina barn? De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet. Kvar finns de förtvivlade föräldrarna som inte förstår vad som har hänt eller vad de ska ta sig till. De är båda beredda att göra allt för att hjälpa St...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mattias Edvardsson (författare), Magnus Roosmann (berättare), Rebecka Hemse (berättare), Johanna Lazcano (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 20 Juni 2018
Längd 13:24
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Serie Lundasviten
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178270002
Hur långt skulle du gå för att skydda din familj? Och hur väl känner du egentligen dina barn? De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet. Kvar finns de förtvivlade föräldrarna som inte förstår vad som har hänt eller vad de ska ta sig till. De är båda beredda att göra allt för att hjälpa Stella, men frågan är bara om de egentligen känner sin dotter. Eller varandra. I tre olika delar får vi följa fadern, modern och dottern, och bit för bit avslöjas sanningen om vad som egentligen hände. Mattias Edvardsson har skrivit en oavlåtligt spännande roman som skildrar varje förälders mardröm. En helt vanlig familj handlar om tre människor som tror sig känna varandra men lever i olika världar. Och den fina linjen mellan rätt och fel, lögn och sanning. Den har redan sålts till 29 länder.