En fri agent (ljudbok) av John le Carré
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
John le Carré (författare), Martin Wallström (berättare)

En fri agent ljudbok

67 kr
(2)
Nat, en veteran inom den brittiska underrättelsetjänsten, anar att hans tid som agent närmar sig sitt slut. Men ett sista uppdrag dyker upp och plötsligt befinner sig Nat i team med den briljanta Florence, som jagar en oligark med ljusskygga planer. Samtidigt blir Nat badmintonpartner med den unge Ed som vädrar sitt missnöje med att leva i en värld som befinner sig i skuggan av Trump och Brexit. Snart öppnas en dörr mot oväntade samarbeten och Nat tvingas ut på fältet igen – med både Ed och F...
Ljudbok 67 kr E-Bok 49 kr
Författare John le Carré (författare), Hans-Jacob Nilsson (översättare), Lotta Kühlhorn (annat), Martin Wallström (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 25 Oktober 2019
Längd 9:48
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178274871
Nat, en veteran inom den brittiska underrättelsetjänsten, anar att hans tid som agent närmar sig sitt slut. Men ett sista uppdrag dyker upp och plötsligt befinner sig Nat i team med den briljanta Florence, som jagar en oligark med ljusskygga planer. Samtidigt blir Nat badmintonpartner med den unge Ed som vädrar sitt missnöje med att leva i en värld som befinner sig i skuggan av Trump och Brexit. Snart öppnas en dörr mot oväntade samarbeten och Nat tvingas ut på fältet igen – med både Ed och Florence – och spåren leder österut. Efter succén med den tillbakablickande Spionernas arv återvänder John le Carré nu till vår tids stora frågor. En fri agent är en både kylig och rasande samtidsskildring av en mästare i högform.