En främling knackar på din dörr : och två andra
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Håkan Nesser (författare), Mirja Turestedt (berättare), Reine Brynolfsson (berättare), Anna Maria Käll (berättare)

En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd ljudbok

Pris 129 kr
(2)
”Jag är svårt förtjust i Håkan Nesser, för han har någonting som en majoritet av de här deckarförfattarna saknar nämligen humor.(…) Det är fenomenalt väl berättat. Det är en njutning att läsa Nesser” - Leif GW Persson, TV4 Nyhetsmorgon En oväderskväll i slutet av januari knackar det på Judith Millers dörr. Hon öppnar utan att veta vad hon ska finna – och utan att förstå att hennes liv just tagit en helt ny riktning, att det här är tidpunkten som hon för alltid ska se tillbaka på som starten...
Ljudbok 129 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Håkan Nesser (författare), Mirja Turestedt (berättare), Reine Brynolfsson (berättare), Anna Maria Käll (berättare), Ilse-Mari Berglin (annat)
Utgiven 15 Juni 2022
Längd 9:31
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100198275
”Jag är svårt förtjust i Håkan Nesser, för han har någonting som en majoritet av de här deckarförfattarna saknar nämligen humor.(…) Det är fenomenalt väl berättat. Det är en njutning att läsa Nesser” - Leif GW Persson, TV4 Nyhetsmorgon En oväderskväll i slutet av januari knackar det på Judith Millers dörr. Hon öppnar utan att veta vad hon ska finna – och utan att förstå att hennes liv just tagit en helt ny riktning, att det här är tidpunkten som hon för alltid ska se tillbaka på som starten för både det bästa och värsta som hänt henne. På samma sätt anar inte heller Anna Kowalski och mannen som äger hästarna Svart och Brun att några steg åt ett nytt håll kan få sådana obönhörliga konsekvenser. I Van Veeterens Maardam fortsätter brotten att begås och kommissariens efterträdare Jung gör sitt bästa för att lösa dem, men vissa fall förblir kanske bäst ouppklarade. Boken innehåller tre nesserskt glimrande kortromaner: ”Beundran”,” Botgöring” samt ”En främling knackar på din dörr”.