En engelsk gentleman (ljudbok) av Jane Gardam
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jane Gardam (författare), Christian Fex (berättare)

En engelsk gentleman (Edward och Betty #1) ljudbok

179 kr
(0)
Sitt smeknamn, eller kanske öknamn, har han hittat på själv, med all den självironi en man uppväxt i utkanterna av det engelska imperiet kan uppbringa: Gamle Filth (Failed In London, Try Hongkong). Sir Edward Feathers var en gång en uppburen advokat och domare i Hongkong, nu är han gammal och utlämnad till minnena av en kärlekslös barndom och en livslång kärlek till hustrun Betty. En engelsk gentleman är den första romanen av tre om Edward Feathers och hans hustru som givit Jane Gardam en sen...
Ljudbok 179 kr
Författare Jane Gardam (författare), Jan Hultman (översättare), Christian Fex (berättare), Annika H. Löfvendahl (översättare)
Förlag Storyside
Utgiven 16 Oktober 2017
Längd 10:02
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177612087
Sitt smeknamn, eller kanske öknamn, har han hittat på själv, med all den självironi en man uppväxt i utkanterna av det engelska imperiet kan uppbringa: Gamle Filth (Failed In London, Try Hongkong). Sir Edward Feathers var en gång en uppburen advokat och domare i Hongkong, nu är han gammal och utlämnad till minnena av en kärlekslös barndom och en livslång kärlek till hustrun Betty. En engelsk gentleman är den första romanen av tre om Edward Feathers och hans hustru som givit Jane Gardam en sen men stor och mycket välförtjänt framgång runt om i världen. Jane Gardam började skriva först när hon blivit 40, samma dag som hennes tredje barn började skolan. Sedan dess har hon skrivit en lång rad böcker, också för barn och vunnit en rad priser. Hon är i dag nära 90 år och bor i grevskapet Kent i England.