En bro för mycket (ljudbok) av Cornelius Ryan
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Cornelius Ryan (författare), Claes Elfsberg (berättare)

En bro för mycket ljudbok

105 kr
(0)
En bro för mycket handlar om de allierades förtvivlade kamp om bron vid Arnhem i Holland i september 1944. De allierade skulle bakom de tyska linjerna i en gigantisk operation luftlandsätta 35 000 man. Hur planen misslyckas berättas om i denna spännande och mycket väldokumenterade bok. Cornelius Ryan var krigsreporter åt flera Londontidningar och tillhörde en av de skickligaste i sin generation. Boken läses av Claes Elfsberg som under många år hanterat nyheter i TV och som här lånar sin röst ...
105 kr
Författare Cornelius Ryan (författare), Claes Elfsberg (berättare), Claës Gripenberg (översättare), Claes Gripenberg (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 8 December 2008
Längd 14:51
Genrer Historia & Arkeologi, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789185923250
En bro för mycket handlar om de allierades förtvivlade kamp om bron vid Arnhem i Holland i september 1944. De allierade skulle bakom de tyska linjerna i en gigantisk operation luftlandsätta 35 000 man. Hur planen misslyckas berättas om i denna spännande och mycket väldokumenterade bok. Cornelius Ryan var krigsreporter åt flera Londontidningar och tillhörde en av de skickligaste i sin generation. Boken läses av Claes Elfsberg som under många år hanterat nyheter i TV och som här lånar sin röst åt historien.