Emmi i staden som brann (ljudbok) av Salima Ali
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Salima Alikhan (författare), Anna Lyons (berättare)

Emmi i staden som brann (Överlevarna #2) ljudbok

219 kr
(0)
Luften är fylld av glöd, aska och panikartade skrik när Emmi vaknar. Hon är ensam. Pappa skulle gå för att se om ryktet om elden var sann, men han har inte kommit tillbaka. När Emmi öppnar ytterdörren slår en våg av hetta mot henne. Längre ner på gatan kommer den. Väggen av röd, rasande eld. Emmi och hennes pappa har emigrerat från Tyskland till Chicago, i Amerika, för att få ett bättre liv. Det är svårt och det blir ofta bråk mellan tyskarna och irländarna i staden. Den stora brand som ödel...
219 kr
Författare Salima Alikhan (författare), Anna Lyons (berättare), Alessia Trunfio (illustratör), Sara Lindberg Gombrii (översättare)
Utgiven 7 Januari 2021
Längd 1:01
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Överlevarna
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180080835
Luften är fylld av glöd, aska och panikartade skrik när Emmi vaknar. Hon är ensam. Pappa skulle gå för att se om ryktet om elden var sann, men han har inte kommit tillbaka. När Emmi öppnar ytterdörren slår en våg av hetta mot henne. Längre ner på gatan kommer den. Väggen av röd, rasande eld. Emmi och hennes pappa har emigrerat från Tyskland till Chicago, i Amerika, för att få ett bättre liv. Det är svårt och det blir ofta bråk mellan tyskarna och irländarna i staden. Den stora brand som ödelade stora delar av Chicago 1871 förändrar dock många människors liv, oavsett nationalitet. Det här är en spännande berättelse om de hemska dygnen när branden rasade som värst. En perfekt bok för alla spänningssugna som också är nyfikna på historiska händelser.