Emmanuel Macron. En biografi (ljudbok) av Anne
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Anne Fulda (författare), Johan Holmberg (berättare)

Emmanuel Macron. En biografi ljudbok

149 kr
(0)
I den första biografin på svenska tecknar journalisten Anne Fulda ett fascinerande porträtt av Frankrikes nya president. Emmanuel Macron, som växte upp i en läkarfamilj, var en brådmogen pojke som väckte omgivningens uppmärksamhet med sin intelligens och sociala förmåga. Vägen till presidentposten gick via elitskolor, investmentbanker och rollen som ekonomiminister. År 2016 bröt han sig loss från socialistpartiet för att inleda sin egen kampanj och bygga upp sin politiska rörelse. Blott 16 ...
149 kr
Författare Anne Fulda (författare), Pär Svensson (översättare), Johan Holmberg (berättare), Anna Säflund-Orstadius (översättare)
Utgiven 9 Januari 2018
Längd 5:42
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175456744
I den första biografin på svenska tecknar journalisten Anne Fulda ett fascinerande porträtt av Frankrikes nya president. Emmanuel Macron, som växte upp i en läkarfamilj, var en brådmogen pojke som väckte omgivningens uppmärksamhet med sin intelligens och sociala förmåga. Vägen till presidentposten gick via elitskolor, investmentbanker och rollen som ekonomiminister. År 2016 bröt han sig loss från socialistpartiet för att inleda sin egen kampanj och bygga upp sin politiska rörelse. Blott 16 år gammal inledde Emmanuel Macron en relation med sin 24 år äldre dramalärare i Amiens. Relationen avslöjades två år senare och väckte stor uppmärksamhet på den lilla orten, och den har allt sedan dess vållat många rubriker. I dag är Brigitte Macron Frankrikes första dam. Anne Fulda följde presidentkampanjen på nära håll samtidigt som hon skrev sin biografi. Resultatet har blivit en inkännande skildring av en dynamisk ledargestalt, som snabbt går från ord till handling. I ett specialskrivet kapitel för den svenska utgåvan analyserar hon även Macrons första tid vid makten.