Elva dagar i Berlin (ljudbok) av Håkan Nesser
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Håkan Nesser (författare), Håkan Nesser (berättare)

Elva dagar i Berlin ljudbok

89 kr
(3)
Det må vara att Arne Murberg inte är något nobelprisämne. Men han är en god människa och när hans far på sin dödsbädd ger honom ett uppdrag gör han sitt bästa för att ro det i land. En komplikation är att uppdraget hör hemma i Berlin; Arne är ingen van resenär och hans tyska kunde vara bättre. Han preparerar sig noga och ger sig så småningom iväg. Väl framme i den tyska huvudstaden tar han sig fram med karta och på Guds försyn, åtminstone till en början, men hans snirklande väg korsas av både...
Ljudbok 89 kr E-Bok 69 kr
Författare Håkan Nesser (författare), Håkan Nesser (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 31 Juli 2015
Längd 8:58
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176510278
Det må vara att Arne Murberg inte är något nobelprisämne. Men han är en god människa och när hans far på sin dödsbädd ger honom ett uppdrag gör han sitt bästa för att ro det i land. En komplikation är att uppdraget hör hemma i Berlin; Arne är ingen van resenär och hans tyska kunde vara bättre. Han preparerar sig noga och ger sig så småningom iväg. Väl framme i den tyska huvudstaden tar han sig fram med karta och på Guds försyn, åtminstone till en början, men hans snirklande väg korsas av både onda och goda krafter. En galen professor och en ung kvinna i rullstol, till exempel. Och ett par gula skor. Och en häxprocess. Elva dagar i Berlin är en saga för barn över arton år i Tage Danielssons och Astrid Lindgrens efterföljd. Boken är också den tredje delen i Håkan Nessers storstadstrilogi; de bägge inledande är Maskarna på Carmine Street (2009) och Himmel över London (2011).
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Nja

Jag tycker verkligen om Håkan Nessers böcker, men inte alla. Den här boken höll inte alls hans vanliga klass. Personskildringarna kändes ytliga och inkompletta.

Elva dagar i Berlin

Jag älskar Håkan Nesser`s sätt att skriva. Fantastisk skildring av Berlin.