Tänderna sitter fast (ljudbok) av Stina Jonsson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Stina Jonsson (författare), Joakim Sædén (berättare), Lo Tamborini (berättare)

Tänderna sitter fast (Ella & Alex #1) ljudbok

Pris 135 kr
(0)
Alex högsta dröm är att tappa en tand, men tyvärr sitter hans gaddar som berget. Inte ens när han ramlar ner från bommen och blodet sprutar ger de med sig. Medan de andra barnen skryter om sina blodiga bravader undrar Alex om han någonsin ska tappa sina tänder och hur det kommer att kännas. Så visar det sig att Alex har något som de andra inte har … Möt Ella och Alex, två charmiga sexåringar – i en helt ny serie för lågstadiet. Böcker om vardagliga situationer berättade med nyfiken och hum...
Ljudbok 135 kr Pris E-Bok 135 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Stina Jonsson (författare), Joakim Sædén (berättare), Lo Tamborini (berättare), Susanne Fredelius (illustratör)
Utgiven 25 Februari 2019
Längd 0:05
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Ella & Alex
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175438061
Alex högsta dröm är att tappa en tand, men tyvärr sitter hans gaddar som berget. Inte ens när han ramlar ner från bommen och blodet sprutar ger de med sig. Medan de andra barnen skryter om sina blodiga bravader undrar Alex om han någonsin ska tappa sina tänder och hur det kommer att kännas. Så visar det sig att Alex har något som de andra inte har … Möt Ella och Alex, två charmiga sexåringar – i en helt ny serie för lågstadiet. Böcker om vardagliga situationer berättade med nyfiken och humoristisk ton, rikligt illustrerade. Hög igenkänningsfaktor för den som nyss börjat skolan! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.