Einsteins största misstag (ljudbok) av David Bo
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
David Bodanis (författare), Per Runhammar (berättare)

Einsteins största misstag ljudbok

195 kr
(0)
Albert Einstein betraktas som en av de smartaste människorna i historien. Med relativitetsteorin revolutionerade han vår syn på kosmos, och hjälpte oss att ta steget in i atomåldern. Trots detta var han i slutet av sitt liv i princip isolerad från den vetenskapliga världen och hans idéer ifrågasattes till och med av hans närmaste vänner. Hur blev det så? Einsteins största misstag är en närgången biografi som berättar om Einstein både som privatperson och fysiker. Den får oss att inse hur myc...
195 kr
Författare David Bodanis (författare), Gösta Svenn (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare), Per Runhammar (berättare)
Förlag Volante
Utgiven 9 Juli 2018
Längd 7:51
Genrer Biografier, Naturvetenskap & Teknik, Biografier & Memoarer, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188659712
Albert Einstein betraktas som en av de smartaste människorna i historien. Med relativitetsteorin revolutionerade han vår syn på kosmos, och hjälpte oss att ta steget in i atomåldern. Trots detta var han i slutet av sitt liv i princip isolerad från den vetenskapliga världen och hans idéer ifrågasattes till och med av hans närmaste vänner. Hur blev det så? Einsteins största misstag är en närgången biografi som berättar om Einstein både som privatperson och fysiker. Den får oss att inse hur mycket världen har Einstein att tacka för, men också hur mycket mer han hade kunnat åstadkomma om det inte hade varit för hans mycket mänskliga svagheter.