Egyptiernas hemligheter (ljudbok) av Else Chris
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Else Christensen (författare), Hans Henrik Rasmussen (författare), Nadia Claudi (författare), Tomas Bolme (berättare)

Egyptiernas hemligheter (Historiens vändpunkter #6) ljudbok

95 kr
(0)
Under loppet av två årtusenden sätter egyptierna nya gränser för vad som är möjligt. De odlar i öknar, reser skyhöga pyramider, utforskar avlägsna områden och sätter nya milstolpar innanför handel och skriftspråk. Omgivande länder tittar på i förundran det verkar inte finnas några gränser för vad världens mest avancerade civilisation är i stånd till. Boken ingår som en fristående del i bokserien Historiens vändpunkter, som är framtagen och utvecklad av tidningen Världens Historia. Varje tit...
95 kr
Författare Else Christensen (författare), Hans Henrik Rasmussen (författare), Nadia Claudi (författare), Tomas Bolme (berättare), Patrik Axelsson (översättare), Sofie Flachs Melson (annat), Carsten Yttesen (annat), Annette Botved (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 3 Januari 2019
Längd 4:36
Genrer Historia & Arkeologi, Fackböcker
Del i serie 6
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178271634
Under loppet av två årtusenden sätter egyptierna nya gränser för vad som är möjligt. De odlar i öknar, reser skyhöga pyramider, utforskar avlägsna områden och sätter nya milstolpar innanför handel och skriftspråk. Omgivande länder tittar på i förundran det verkar inte finnas några gränser för vad världens mest avancerade civilisation är i stånd till. Boken ingår som en fristående del i bokserien Historiens vändpunkter, som är framtagen och utvecklad av tidningen Världens Historia. Varje titel i denna serie böcker har som ambition att ta med läsarna på ett spännande och otraditionellt strövtåg genom historiens mest avgörande händelser.