Effektiva möten (ljudbok) av Antoni Lacinai, Mi
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Antoni Lacinai (författare), Micke Darmell (författare), Heléne Arvidsson (författare), Fredrik Hätén (berättare)

Effektiva möten ljudbok

135 kr
(0)
Det här är en praktisk ledarskapsbok med fokus på interna möten vilket är ett av de absolut viktigaste verktygen för chefer och ledare att få en organisation att röra sig i rätt riktning och åstadkomma goda resultat. Bra möten tar er mot era mål snabbare och lättare. Denna bok är till för dig som vill använda dig av det interna mötet som ett verktyg för gott ledarskap, god kommunikation och för att förstärka eller förbättra er organisationskultur. Tre experter inom kommunikation, ledarskap ...
135 kr
Författare Antoni Lacinai (författare), Micke Darmell (författare), Heléne Arvidsson (författare), Fredrik Hätén (berättare)
Förlag Bookea
Utgiven 5 Januari 2021
Längd 2:42
Genrer Media & Kommunikation, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189343030
Det här är en praktisk ledarskapsbok med fokus på interna möten vilket är ett av de absolut viktigaste verktygen för chefer och ledare att få en organisation att röra sig i rätt riktning och åstadkomma goda resultat. Bra möten tar er mot era mål snabbare och lättare. Denna bok är till för dig som vill använda dig av det interna mötet som ett verktyg för gott ledarskap, god kommunikation och för att förstärka eller förbättra er organisationskultur. Tre experter inom kommunikation, ledarskap och möteskultur bjuder dig på konkreta tips för hur du leder både fysiska och virtuella möten. Du kommer dessutom att få reda på varför titeln på boken är fel!