Edward Tulanes fantastiska resa (ljudbok) av Ka
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kate DiCamillo (författare), Gustaf Hammarsten (berättare)

Edward Tulanes fantastiska resa ljudbok

Pris 109 kr
(0)
Edward Tulane är en vacker och förnäm porslinskanin med handsydda sidenkostymer. Han älskas innerligt av flickan Abilene, men själv kan han inte känna kärlek. En dag faller Edward Tulane överbord från en stor båt, långt ute till havs. Det blir början på hans märkvärdigt härliga och förfärliga resa. Han får inte bara nya kläder och namn, han möter andra människor och börjar känna nya, förunderliga känslor som sorg, hopplöshet, glädje. Och kärlek. Edward Tulanes fantastiska resa är en saga om a...
Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Kate DiCamillo (författare), Gustaf Hammarsten (berättare), Ulla Roseen (översättare), Bagram Ibatoulline (annat)
Förlag Storyside
Utgiven 17 September 2020
Längd 2:12
Genrer Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179735425
Edward Tulane är en vacker och förnäm porslinskanin med handsydda sidenkostymer. Han älskas innerligt av flickan Abilene, men själv kan han inte känna kärlek. En dag faller Edward Tulane överbord från en stor båt, långt ute till havs. Det blir början på hans märkvärdigt härliga och förfärliga resa. Han får inte bara nya kläder och namn, han möter andra människor och börjar känna nya, förunderliga känslor som sorg, hopplöshet, glädje. Och kärlek. Edward Tulanes fantastiska resa är en saga om att ha kärleken utan att se den. Att förlora den och till slut finna den igen.