Dubbeldeckarna och fallet med dubbelrånarna (lj
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jørn Lier Horst (författare), Mirja Turestedt (berättare)

Dubbeldeckarna och fallet med dubbelrånarna (dubbeldeckarna #8) ljudbok

Pris 59 kr
(0)
Något står inte rätt till i Elvestad. En röd bil rusar genom centrum. Samtidigt har någon rånat banken. Ett solklart fall för Tilde och Viktor och hunden Åtto! Norska deckarstjärnan Jørn Lier Horsts böcker om Dubbeldeckarna lovar spänning från första stund. Situationen är allvarligare än de trodde – Elvestads Sparbank har blivit rånad! Tilde och Viktor gör allt för att ta fast fartdåren. När polisen struntar i deras ledtrådar tar de saken i egna händer. I detta äventyr sätts Dubbeldeckarnas...
Ljudbok 59 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jørn Lier Horst (författare), Mirja Turestedt (berättare), Barbro Lagergren (översättare), Hans Jørgen Sandnes (illustratör), Marit Messing (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 17 Juni 2019
Längd 0:40
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 8
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178273423
Något står inte rätt till i Elvestad. En röd bil rusar genom centrum. Samtidigt har någon rånat banken. Ett solklart fall för Tilde och Viktor och hunden Åtto! Norska deckarstjärnan Jørn Lier Horsts böcker om Dubbeldeckarna lovar spänning från första stund. Situationen är allvarligare än de trodde – Elvestads Sparbank har blivit rånad! Tilde och Viktor gör allt för att ta fast fartdåren. När polisen struntar i deras ledtrådar tar de saken i egna händer. I detta äventyr sätts Dubbeldeckarnas detektivkunskaper på prov – är de snabbare än polisen? Och hinner de lösa fallet före solnedgången? Dubbeldeckarna Tilde och Viktor och hunden Åtto är på plats och gör allt de kan för att komma till botten med mysteriet.