Drottningen av önsketänkande (ljudbok) av Milly
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Milly Johnson (författare), Gabriella Boris (berättare)

Drottningen av önsketänkande ljudbok

Pris 159 kr
(0)
När Lewis Harley får en hjärtattack precis efter att ha fyllt fyrtio är det en riktig varningssignal. Det är dags att lämna den stressiga tillvaron I storstaden och göra det han alltid har drömt om. Tillsammans med sin fru Charlotte öppnar han en antikaffär.  När Bonnie Brookland en dag kliver in I butiken känner hon sig som hemma. Hon har vuxit upp med en pappa som var antikhandlare, nu arbetar hon för mannen som köpte hennes pappas butik, något hon inte alls trivs med.   När Bonnie och Le...
Ljudbok 159 kr Pris E-Bok 159 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Milly Johnson (författare), Gösta Svenn (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare), Gabriella Boris (berättare)
Utgiven 14 Mars 2022
Längd 13:51
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177955269
När Lewis Harley får en hjärtattack precis efter att ha fyllt fyrtio är det en riktig varningssignal. Det är dags att lämna den stressiga tillvaron I storstaden och göra det han alltid har drömt om. Tillsammans med sin fru Charlotte öppnar han en antikaffär.  När Bonnie Brookland en dag kliver in I butiken känner hon sig som hemma. Hon har vuxit upp med en pappa som var antikhandlare, nu arbetar hon för mannen som köpte hennes pappas butik, något hon inte alls trivs med.   När Bonnie och Lewis börjar jobba tillsammans märker de snart att de dras till varandra. Bonnie är fast i ett kärlekslöst äktenskap, och Lewis och Charlotte har fler problem i sin relation än vad de vill erkänna. Dessutom har båda hemligheter i sitt förflutna som snart inte går att dölja. Kan de få den lycka de båda förtjänar?   Milly Johnson är förutom författare, talare och talskrivare. Hon har givit ut tjugofem böcker och hyllas ständigt av sina läsare. Drottningen av önsketänkande är underbar läsning full av liv, kärlek och skratt och är liksom hennes tidigare böcker en bästsäljare i Storbritannien.