Drömmens uppfyllelse (ljudbok) av L.M. Montgome
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
L.M. Montgomery (författare), Lucy Maud Montgomery (författare), Lisa Carlehed (berättare)

Drömmens uppfyllelse (Anne på Grönkulla #3) ljudbok

Pris 125 kr
(0)
Nya äventyr väntar Anne, denna gång långt borta från hennes älskade Grönkulla. Hon packar sina väskor, säger hejdå till sin barndom och beger sig av till universitetet. I den livliga staden Kingsport finner hon både nya bekantskaper och vänner från förr, men också ett liv på egna villkor. Som det anstår Anne kommer det att finnas överraskningar, men också en tragedi som kommer att bli en smärtsam läxa. Hon möter även den stilige Gilbert Blythe och Anne måste bestämma sig för om hon är redo fö...
Ljudbok 125 kr Pris E-Bok 125 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare L.M. Montgomery (författare), Lucy Maud Montgomery (författare), Lisa Carlehed (berättare), Karin Lidforss-Jensen (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 9 September 2016
Längd 8:50
Genrer Romaner, 12-15 År, Skönlitteratur, Ungdomsböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711672693
Nya äventyr väntar Anne, denna gång långt borta från hennes älskade Grönkulla. Hon packar sina väskor, säger hejdå till sin barndom och beger sig av till universitetet. I den livliga staden Kingsport finner hon både nya bekantskaper och vänner från förr, men också ett liv på egna villkor. Som det anstår Anne kommer det att finnas överraskningar, men också en tragedi som kommer att bli en smärtsam läxa. Hon möter även den stilige Gilbert Blythe och Anne måste bestämma sig för om hon är redo för kärlek eller ej. 'Drömmens uppfyllelse' är den tredje boken i serien om Annes äventyr. I originalöversättning av Karin Lidforss Jensen Lucy Maud Montgomery (1874-1942) växte upp på en ö i Kanada, i samma område som böckerna om Anne utspelar sig. Till att börja med hittade hon ingen som ville ge ut hennes böcker om Anne på Grönkulla, men när de väl gavs ut blev de en stor succé. Böckerna om Anne på Grönkulla följer den pratglada flickan Anne Shirley med rött hår, fräknar och stor fantasi, och har blivit odödliga klassiker som fängslat läsare i alla åldrar i över hundra år. Här får vi följa den föräldralösa drömmaren Anne, som växer upp på Prins Edwards ö i Kanada.