Dränkt i larver (ljudbok) av John Sazaklis
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
John Sazaklis (författare), Joakim Sædén (berättare)

Dränkt i larver (Vilka monster!) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
En serie kusliga, spännande och roliga böcker med lite text och mycket bilder, som skräms lite lagom. Liam går in i en bokaffär, längst in där han ska sitta och läsa i lugn och ro. Men då landar en larv på hans näsa. Och den pratar med honom! Men larver kan väl inte prata?  Jo, den här kan, men den kan inte läsa. Nu kräver den att Liam ska läsa högt för den och alla hundratals larver som bor i böckerna, annars … Boken är skriven av John Sazakliz. Han är barnboksredaktör och författare från ...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare John Sazaklis (författare), Catharina Andersson (översättare), Joakim Sædén (berättare), Patrycja Fabicka (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 1 Oktober 2022
Längd 0:04
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179877521
En serie kusliga, spännande och roliga böcker med lite text och mycket bilder, som skräms lite lagom. Liam går in i en bokaffär, längst in där han ska sitta och läsa i lugn och ro. Men då landar en larv på hans näsa. Och den pratar med honom! Men larver kan väl inte prata?  Jo, den här kan, men den kan inte läsa. Nu kräver den att Liam ska läsa högt för den och alla hundratals larver som bor i böckerna, annars … Boken är skriven av John Sazakliz. Han är barnboksredaktör och författare från St. Paul, Minnesota. Han har skrivit böcker om flera av dagens populäraste figurer, exempelvis Batman, Superman, Wonder Woman, Scooby-Doo och Tom & Jerry. Illustrationerna är gjorda av Patrycja Fabicka. Hon gillar magi, naturen och att hitta på historier. Allra helst gör hon gulliga och färgglada illustrationer – även under kalla vinterkvällar. Sagt om Monstret från träsket, som fick högsta betyg av BTJ: De slemmiga illustrationerna i gröna toner är på pricken fina och samverkar humoristiskt med den spännande berättelsen som framförs i en lite galghumoristisk ton. Staffan Engstrand, BTJ-häfte nr 17/21 Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.