Drama Queens - I ett liv nära dig (ljudbok) av
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Inger Frimansson (författare), Lina Forss (författare), Anna Jansson (författare), Maria Ernestam (författare), Moa Herngren (författare), Malin Güettler (berättare)

Drama Queens - I ett liv nära dig ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Det handlar om kärlek. Hur svårt kan det vara? Varför kan man inte bara älska den man har kär? Vad händer om man inte träffar den rätta och sökandet övergå till ren desperation. Ingen vill vara udda och den som sticker ut men fråga är bara hur långt man är beredd att gå för att passa in och för att ge och få kärlek. Det handlar också om grannsämja och vilken roll en katt och kan ha för sin egen lycka men också för andras olycka. Vi får även läsa om händelser som kan få en person att bara vi...
Ljudbok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Inger Frimansson (författare), Lina Forss (författare), Anna Jansson (författare), Maria Ernestam (författare), Moa Herngren (författare), Malin Güettler (berättare)
Förlag HörOpp!
Utgiven 15 Oktober 2010
Längd 13:06
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789186615031
Det handlar om kärlek. Hur svårt kan det vara? Varför kan man inte bara älska den man har kär? Vad händer om man inte träffar den rätta och sökandet övergå till ren desperation. Ingen vill vara udda och den som sticker ut men fråga är bara hur långt man är beredd att gå för att passa in och för att ge och få kärlek. Det handlar också om grannsämja och vilken roll en katt och kan ha för sin egen lycka men också för andras olycka. Vi får även läsa om händelser som kan få en person att bara vilja försvinna, hoppa upp på en cykel med sin son och cykla ut i natten, men också om tragiska missöden som kampen för rätten till sitt barn och vad som händer när barn far illa. Drama Queens – I ett liv nära dig är en unik läsupplevelse med starka historier och djupa känslor av fem svenska författare. Det är välskrivna berättelser i olika stilar och här blandas mord, intriger, kärlek och vänskap med vardagsdramatik.