Draken (ljudbok) av Benjamin Hagberg, Isabelle
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Benjamin Hagberg (författare), Isabelle Törnqvist (författare), Benjamin Hagberg (berättare), Benjamin Haglund (berättare)

Draken (Enigmatrilogin #3) ljudbok

Pris 99 kr
(0)
Segern känns nära. Svala och hennes allierade är bara ett steg ifrån att skapa det mäktigaste vapnet på jorden – draken. Men när något oväntat inträffar går hela planen om intet. I Shirin råder en ny ordningsmakt och Svalas inflytande är starkare än någonsin. Efter att ha konfronterats med sina mörka sidor börjar hon inse vilken roll hon har att fylla, att hon är den som ska leda folket mot frigörelse från CC och hans dödsherdar. En skrämmande upptäckt om chimärerna förändrar allt och Ahren ...
Ljudbok 99 kr Pris
Författare Benjamin Hagberg (författare), Isabelle Törnqvist (författare), Benjamin Hagberg (berättare), Benjamin Haglund (berättare)
Förlag Hoi Audio
Utgiven 21 September 2021
Längd 12:18
Genrer Science Fiction, Science Fiction & Fantasy
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176977194

Bokons kunder har även köpt

Segern känns nära. Svala och hennes allierade är bara ett steg ifrån att skapa det mäktigaste vapnet på jorden – draken. Men när något oväntat inträffar går hela planen om intet. I Shirin råder en ny ordningsmakt och Svalas inflytande är starkare än någonsin. Efter att ha konfronterats med sina mörka sidor börjar hon inse vilken roll hon har att fylla, att hon är den som ska leda folket mot frigörelse från CC och hans dödsherdar. En skrämmande upptäckt om chimärerna förändrar allt och Ahren får ett uppdrag av draken. Han ställs inför ett omöjligt val som kommer att avgöra hela Shabalas öde.  Draken är den avslutande delen i Enigmatrilogin. De tidigare delarna Fågeln och Kirin har blivit varmt mottagna av läsarna och fått strålande recensioner.