Dottern (ljudbok) av Anne B. Ragde
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Anne B. Ragde (författare), Maria Lyckow (berättare)

Dottern (Neshov #6) ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Sjätte boken i succéserien om släktgården Neshov. En gripande och underhållande familjekrönika där allvar och sorg möter humor och värme. Torunn har funnit sig till rätta på släktgården och efter farbror Margidos död har hon tagit över begravningsbyrån och driver den på egen hand. När hon till och med vill byta efternamn till Neshov, raseras den uppbyggda relation hon har till modern. Snart ska farbror Erlend komma på besök, vilket Torunn fruktar. När hennes gamla kärlek Kai Roger dyker upp m...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Anne B. Ragde (författare), Margareta Järnebrand (översättare), Emma Graves (annat), Maria Lyckow (berättare)
Utgiven 30 Augusti 2021
Längd 9:35
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Neshov
Del i serie 6
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137501697
Sjätte boken i succéserien om släktgården Neshov. En gripande och underhållande familjekrönika där allvar och sorg möter humor och värme. Torunn har funnit sig till rätta på släktgården och efter farbror Margidos död har hon tagit över begravningsbyrån och driver den på egen hand. När hon till och med vill byta efternamn till Neshov, raseras den uppbyggda relation hon har till modern. Snart ska farbror Erlend komma på besök, vilket Torunn fruktar. När hennes gamla kärlek Kai Roger dyker upp med två grisar brister det för henne. Torunn är klar med grisar, klar med Erlend och klar med Kai Roger. Men så träffar hon prästen Frank och blir förälskad. Hela livet har hon flytt – kanske är det dags att stå upp för sig själv och våga välja kärleken.