Dorran och dinosarna (ljudbok) av Moa Eriksson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Moa Eriksson Sandberg (författare), Mari Ahokoivu (författare), Fredde Granberg (berättare)

Dorran och dinosarna (Dorran #3) ljudbok

Pris 75 kr
(0)
Dorran älskar dinosaurier! Och hon vet nästan allt om dem. Idag ska Dorran, mamma och lillebror gå på museum för att titta på dinosaurieskelett! Så fort de kommer in på museet glömmer Dorran bort att man inte får springa där inne. Det är ju så mycket att titta på och hon kan faktiskt inte bara vänta och vänta på sin långsamma mamma och bebisbrorsa. Hon rusar genom salarna, men så plötsligt stannar hon! I salen längst in står en spinosaurus med sylvassa tänder ... Tänk om den lever!? En härli...
Ljudbok 75 kr Pris E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Moa Eriksson Sandberg (författare), Mari Ahokoivu (författare), Fredde Granberg (berättare), Mari Ahokoivu (illustratör)
Utgiven 23 Juli 2021
Längd 0:08
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Dorran
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129732429
Dorran älskar dinosaurier! Och hon vet nästan allt om dem. Idag ska Dorran, mamma och lillebror gå på museum för att titta på dinosaurieskelett! Så fort de kommer in på museet glömmer Dorran bort att man inte får springa där inne. Det är ju så mycket att titta på och hon kan faktiskt inte bara vänta och vänta på sin långsamma mamma och bebisbrorsa. Hon rusar genom salarna, men så plötsligt stannar hon! I salen längst in står en spinosaurus med sylvassa tänder ... Tänk om den lever!? En härlig, fartfylld berättelse om Dorran och hennes familj. När Dorran hittar på något blir det oftast inte som hennes mamma har tänkt sig, det blir mycket roligare!