Donatorn (ljudbok) av Harlan Coben
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Harlan Coben (författare), Reine Brynolfsson (berättare)

Donatorn (Myron Bolitar #7) ljudbok

179 kr
(0)
Myron Bolitar blir en dag uppsökt av en gammal flickvän, och det hon berättar får honom helt att tappa fotfästet. Emily Downing säger att han är pappa till en trettonårig pojke som är döende. Jeremy, som är frukten av en natts älskog innan Emily gifte sig med en annan man, behöver en benmärgstransplantation. Från en donator som är spårlöst försvunnen. Knockad av dessa nyheter ger sig Myron huvudstupa ut i jakten efter den saknade donatorn. Men att hitta honom medför avslöjandet av ett mörkt m...
Ljudbok 179 kr
Författare Reine Brynolfsson (berättare), Harlan Coben (författare), Gösta Svenn (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare)
Förlag Storyside
Utgiven 12 Januari 2016
Längd 9:27
Genrer Deckare
Del i serie 7
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176132555
Myron Bolitar blir en dag uppsökt av en gammal flickvän, och det hon berättar får honom helt att tappa fotfästet. Emily Downing säger att han är pappa till en trettonårig pojke som är döende. Jeremy, som är frukten av en natts älskog innan Emily gifte sig med en annan man, behöver en benmärgstransplantation. Från en donator som är spårlöst försvunnen. Knockad av dessa nyheter ger sig Myron huvudstupa ut i jakten efter den saknade donatorn. Men att hitta honom medför avslöjandet av ett mörkt mysterium som inbegriper en trasig familj, ett brutalt kidnappingsdrama och FBI. Någonstans i den smutsiga härvan finns donatorn. När tvivlen om vem som egentligen är far till Jeremy växer, försvinner ett barn och det utlöser en kedjereaktion av hjärtslitande sanningar och skrämmande avslöjanden.