Dolda fel och brister (ljudbok) av Elsebeth Egh
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Elsebeth Egholm (författare), Kerstin Andersson (berättare)

Dolda fel och brister (Dicte Svendsen #1) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Det skulle bli en bra dag hade de tänkt, Dicte och hennes två väninnor. De skulle fira hennes 40-årsdag, hennes skilsmässa och hennes nyinköpta hus. Men så blev det inte … Journalisten Dicte Svendsen har nyligen flyttat in i ett gammalt hus tillsammans med sin tonårsdotter. Samma dag som hon fyller år gör hon en makaber upptäckt: i ån som flyter genom den idylliska lilla staden guppar en blå plastbalja. I den ligger ett nyfött spädbarn med fridfullt slutna ögon, inlindat i handdukar. Dött. ...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Elsebeth Egholm (författare), Anders Timrén (annat), Kerstin Andersson (berättare), Solveig Rasmussen (översättare)
Utgiven 31 Mars 2020
Längd 13:05
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178297054
Det skulle bli en bra dag hade de tänkt, Dicte och hennes två väninnor. De skulle fira hennes 40-årsdag, hennes skilsmässa och hennes nyinköpta hus. Men så blev det inte … Journalisten Dicte Svendsen har nyligen flyttat in i ett gammalt hus tillsammans med sin tonårsdotter. Samma dag som hon fyller år gör hon en makaber upptäckt: i ån som flyter genom den idylliska lilla staden guppar en blå plastbalja. I den ligger ett nyfött spädbarn med fridfullt slutna ögon, inlindat i handdukar. Dött. Utredningen av det hjärtskärande dödsfallet kommer att beröra både Dicte och hennes väninnor. I deras på ytan normala liv upptäcks undan för undan sprickor och hemligheter och de tvingas alla att ompröva sin livssituation. Elsebeth Egholm är en av Danmarks mest lästa författare och hon har jämförts med storheter som Anne Holt och Liza Marklund. ”Dolda fel och brister” är första delen i hennes hyllade serie om journalisten Dicte Svendsen.