Dödsmässa (ljudbok) av Reginald Hill
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Reginald Hill (författare), Tomas Bolme (berättare)

Dödsmässa (Dalziel & Pascoe #24) ljudbok

89 kr
(0)
Gina Wolfe kommer till Mid-Yorkshire i sökandet efter sin försvunne make som antas vara död. Hennes fästman, intendent Mick Purdy, tror att Andy Dalziel kan hjälpa henne. Men ingen av dem kan ana att något som sattes i rullning för flera decennier sedan kommer att få sin våldsamma upplösning under denna soliga höstdag. En journalist anar att det scoop han drömt om under större delen av sin karriär nu har landat i hans knä. En kvinnlig assistent till en parlamentsledamot misstänker att hennes...
89 kr
Författare Tomas Bolme (berättare), Ulf Gyllenhak (översättare), Reginald Hill (författare), Fredrik Stjernfeldt (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 7 September 2015
Längd 13:37
Genrer Deckare
Del i serie 24
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176511237
Gina Wolfe kommer till Mid-Yorkshire i sökandet efter sin försvunne make som antas vara död. Hennes fästman, intendent Mick Purdy, tror att Andy Dalziel kan hjälpa henne. Men ingen av dem kan ana att något som sattes i rullning för flera decennier sedan kommer att få sin våldsamma upplösning under denna soliga höstdag. En journalist anar att det scoop han drömt om under större delen av sin karriär nu har landat i hans knä. En kvinnlig assistent till en parlamentsledamot misstänker att hennes chef döljer skelett i garderoben. En hänsynslös affärsman gör allt för att se till att hemligheter i det förgångna fortsätter att vara dolda. Flera berättelser, två omaka kriminalkommissarier som försöker förstå hur allt hänger ihop och en klocka som obönhörligt tickar på. Dalziel och Pascoe får lära sig läxan att ibland krävs det inte mer än en dag för att förändra livet – för alltid.