Dödens hemligheter (ljudbok) av Stephen Booth
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Stephen Booth (författare), Magnus Roosmann (berättare)

Dödens hemligheter (Ben Cooper och Diane Fry #16) ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Invånarna i Peak District är vana vid att turister strövar omkring bland de böljande kullarna och vindlande dalarna. Men den här sommaren dyker en annan typ av besökare upp, och lämnar efter sig ett spår av döda kroppar och hemligheter. En serie självmord i området kastar in kriminalkommissarie Ben Cooper och hans team i Derbyshire i en kapplöpning mot tiden för att hitta ett samband mellan till synes slumpartade handlingar. De har ingen chans att förutse var nästa kropp ska dyka upp. Samtid...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Stephen Booth (författare), Magnus Roosmann (berättare), Carla Wiberg (översättare), Fredrik Stjernfeldt (annat), Ilse-Mari Berglin (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 7 Augusti 2018
Längd 11:37
Genrer Deckare
Del i serie 16
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178270767
Invånarna i Peak District är vana vid att turister strövar omkring bland de böljande kullarna och vindlande dalarna. Men den här sommaren dyker en annan typ av besökare upp, och lämnar efter sig ett spår av döda kroppar och hemligheter. En serie självmord i området kastar in kriminalkommissarie Ben Cooper och hans team i Derbyshire i en kapplöpning mot tiden för att hitta ett samband mellan till synes slumpartade handlingar. De har ingen chans att förutse var nästa kropp ska dyka upp. Samtidigt upptäcker Diane Fry vid polisen i Nottingham att ett nyckelvittne har försvunnit. Vad är dödens mystiska hemligheter? Och är det så att något av offren inte alls tog sitt eget liv?