Ester Hård: Döden från skyn (ljudbok) av Martin
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Martin Palmqvist (författare), Martin Palmpvist (författare), Måns Westling (berättare)

Ester Hård: Döden från skyn ljudbok

149 kr
(0)
Mord på hög höjd Det är sommar i staden. Värmen är tryckande. En död man hittas framför ett höghus. Kriminalpolis Ester Hård kommer till platsen. Har mannen tagit sitt eget liv? Eller är det mord? Trots att Ester Hårds eget liv är rörigt försöker hon finna lösningen. Ledtrådarna tar henne tillbaka i tiden. Till en kyrka, till ett pojkrum i Skåne och till ett fängelse för personer som är dömda för mord. Steg för steg närmar hon sig den obehagliga och skrämmande sanningen. Döden från skyn är d...
149 kr
Författare Martin Palmqvist (författare), Måns Westling (berättare), Leon Remstedt (annat), Martin Palmpvist (författare)
Utgiven 19 Oktober 2015
Längd 1:39
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175432038
Mord på hög höjd Det är sommar i staden. Värmen är tryckande. En död man hittas framför ett höghus. Kriminalpolis Ester Hård kommer till platsen. Har mannen tagit sitt eget liv? Eller är det mord? Trots att Ester Hårds eget liv är rörigt försöker hon finna lösningen. Ledtrådarna tar henne tillbaka i tiden. Till en kyrka, till ett pojkrum i Skåne och till ett fängelse för personer som är dömda för mord. Steg för steg närmar hon sig den obehagliga och skrämmande sanningen. Döden från skyn är den första lättlästa deckaren om kriminalpolis Ester Hård. En deckare i klassiskt format, med ledtrådar och villospår och mängder med kaffe. Passar gymnasieelever och vuxna. Martin Palmqvist är en av författarna bakom deckarserien om Simon Eldfeldt. Hega böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.