Död i familjen (ljudbok) av Charlaine Harris
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Charlaine Harris (författare), Monika Wilkens (berättare)

Död i familjen (True Blood #10) ljudbok

179 kr
(0)
Sookie Stackhouse har fått blod från två vampyrer, men trots detta tar det lång tid för henne att läka efter tortyren hon utsattes för under det korta men dödliga kriget mot älvorna. Dessutom försöker hon att hantera det känslomässiga traumat efter tortyren, och sorgen efter sin dödade vän och gudmor Claudine. Sookie är sårad och arg. Den enda ljuspunkten i hennes liv – förutom det faktum att hon fortfarande är vid liv – tycks vara kärleken hon tror sig känna till vampyren Eric Northman. Men...
Ljudbok 179 kr
Författare Charlaine Harris (författare), Hanna Svensson (översättare), Therese Karlsson (annat), Monika Wilkens (berättare), Nader Attar (annat)
Utgiven 15 Juni 2016
Längd 11:19
Genrer Romantik, Science Fiction, Romantik & Erotik, Science Fiction & Fantasy
Serie True Blood
Del i serie 10
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175236001
Sookie Stackhouse har fått blod från två vampyrer, men trots detta tar det lång tid för henne att läka efter tortyren hon utsattes för under det korta men dödliga kriget mot älvorna. Dessutom försöker hon att hantera det känslomässiga traumat efter tortyren, och sorgen efter sin dödade vän och gudmor Claudine. Sookie är sårad och arg. Den enda ljuspunkten i hennes liv – förutom det faktum att hon fortfarande är vid liv – tycks vara kärleken hon tror sig känna till vampyren Eric Northman. Men inte heller det är problemfritt, och Eric befinner sig under hård press från vampyrkungen på grund av sitt förhållande med Sookie. Och som om det inte vore nog finns det en älva kvar i människovärlden efter det att portarna till älvvärlden stängts, och denna älva är arg på Sookie. Väldigt, väldigt arg. Det här är den tionde boken om Sookie Stackhouse.