Död i all evighet (ljudbok) av Charlaine Harris
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Charlaine Harris (författare), Monika Wilkens (berättare)

Död i all evighet (True Blood #13) ljudbok

179 kr
(0)
Livet har tagit henne från att vara servitris på Merlotte's bar i Bon Temps, till att bli delägare där. Från att ha varit en utstött särling har nu alla tagit henne till sitt hjärta i det lilla samhället. Och från att ha varit flickvän till en vampyr har hon nu gift sig med en av de mest inflytelserika vampyrerna i Bon Temps. Sookie har överlevt explosioner, revolutioner och mordförsök. Hon har uthärdat svek, ett brustet hjärta och sorg. Varje gång har hon vuxit sig lite starkare och lite klo...
179 kr
Författare Charlaine Harris (författare), Hanna Svensson (översättare), Therese Karlsson (annat), Monika Wilkens (berättare), Nader Attar (annat)
Utgiven 19 Augusti 2016
Längd 11:33
Genrer Romantik, Science Fiction, Romantik & Erotik, Science Fiction & Fantasy
Serie True Blood
Del i serie 13
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175236032
Livet har tagit henne från att vara servitris på Merlotte's bar i Bon Temps, till att bli delägare där. Från att ha varit en utstött särling har nu alla tagit henne till sitt hjärta i det lilla samhället. Och från att ha varit flickvän till en vampyr har hon nu gift sig med en av de mest inflytelserika vampyrerna i Bon Temps. Sookie har överlevt explosioner, revolutioner och mordförsök. Hon har uthärdat svek, ett brustet hjärta och sorg. Varje gång har hon vuxit sig lite starkare och lite klokare men det kommer hela tiden nya prövningar. Frågan är dock till slut, vem kommer att uppleva riktig kärlek? Vem kommer att överleva, och vem kommer att vara död i all evighet? Sookie Stackhouse har ett sista äventyr att uppleva. Det här är den trettonde boken om Sookie Stackhouse.