Döda talar inte (ljudbok) av Ann Cleeves
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ann Cleeves (författare), Anna Maria Käll (berättare), Anna Maria (berättare)

Döda talar inte (Vera Stanhope #4) ljudbok

Pris 99 kr
(0)
En ung mamma förälskar sig i en kontrollerande äldre man. Kort därefter drunknar hennes lille son i ett badkar. Ett år senare hittas socialsekreteraren som arbetat med fallet strypt i ett badhus. Den som finner kvinnan är Vera Stanhope: kriminalkommissarien som arbetar för mycket, väger för mycket, dricker för mycket. Tillsammans med polisassistent Joe Ashworth försöker hon lösa fallet, då ännu ett mystiskt lik dyker upp i den pittoreska småstaden. "Döda talar inte" är den fjärde kriminalroma...
Ljudbok 99 kr Pris E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jan Järnebrand (översättare), Anna Maria Käll (berättare), Anna Maria (berättare), Ann Cleeves (författare), Pan Macmillan (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 7 Maj 2012
Längd 10:59
Genrer Deckare
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173486286
En ung mamma förälskar sig i en kontrollerande äldre man. Kort därefter drunknar hennes lille son i ett badkar. Ett år senare hittas socialsekreteraren som arbetat med fallet strypt i ett badhus. Den som finner kvinnan är Vera Stanhope: kriminalkommissarien som arbetar för mycket, väger för mycket, dricker för mycket. Tillsammans med polisassistent Joe Ashworth försöker hon lösa fallet, då ännu ett mystiskt lik dyker upp i den pittoreska småstaden. "Döda talar inte" är den fjärde kriminalromanen med den excentriska Vera Stanhope. Böckerna har filmats med Brenda Blethyn i huvudrollen och gjort succé på tv. Återigen befäster Ann Cleeves här sin plats som mysdeckarens nya drottning. I samma tradition som Agatha Christie rör hon sig knivskarpt mellan tonträffande personporträtt, engelska gröna kullar och kluriga mordutredningar.