Döda kvinnor förlåter inte (ljudbok) av Katarin
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Katarina Wennstam (författare), Katarina Ewerlöf (författare), Katarina Ewerlöf (berättare), Eva Röse (berättare)

Döda kvinnor förlåter inte (Sekelskiftesmorden #1) ljudbok

Rea 59 kr Tidigare pris 99 kr
(4)
Första delen av Sekelskiftesmorden Fyra kvinnor ur olika samhällsklasser bor alla i samma fastighet på Södermalm. De förs samman av ett fruktansvärt dödsfall på den gemensamma gården, under den kylslagna nyårsnatten mellan 1895 och 1896. Det står snart klart att den avlidna kvinnan försökt genomföra en illegal fosterfördrivning.  Boken är en ödesmättad skildring av kvinnors hårda villkor under slutet av 1800-talet. Med ett oemotståndligt språk och rasande driv skildrar Katarina Wennstam en ...
Ljudbok 59 kr Rea 99 kr Tidigare pris E-Bok 59 kr Rea 99 kr Tidigare pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Katarina Wennstam (författare), Katarina Ewerlöf (berättare), Katarina Ewerlöf (författare), Eva Röse (berättare)
Utgiven 4 Oktober 2023
Längd 14:01
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189750104
Första delen av Sekelskiftesmorden Fyra kvinnor ur olika samhällsklasser bor alla i samma fastighet på Södermalm. De förs samman av ett fruktansvärt dödsfall på den gemensamma gården, under den kylslagna nyårsnatten mellan 1895 och 1896. Det står snart klart att den avlidna kvinnan försökt genomföra en illegal fosterfördrivning.  Boken är en ödesmättad skildring av kvinnors hårda villkor under slutet av 1800-talet. Med ett oemotståndligt språk och rasande driv skildrar Katarina Wennstam en värld som myllrar av tjänsteflickor, sedeslösa kvinnor, utnyttjande män och målande beskrivningar av såväl staden som utsökta klädedräkter. En gedigen research ligger bakom Katarina Wennstams mest passionerade bokprojekt någonsin.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Spännande från första sidan.