Död mans tango (ljudbok) av Geir Tangen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Geir Tangen (författare), Stefan Sauk (berättare)

Död mans tango (Haugesund-serien #3) ljudbok

85 kr Tidigare pris: 89 kr
(0)
Tredje delen i deckarserien om journalisten Viljar Ravn Gudmundsson och kommissarie Lotte Skeisvoll är en bladvändare om mord, hämnd och ensamhet. Lugna Haugesund väcks ur sin sensommardvala av en rad bestialiska mord. Någon har velat se dessa människor lida, människor som en gång i tiden delade ungdomen med varandra. I jakten på sanningen känner Lotte att mördaren kommer henne närmare. Under utredningens gång tyngs hon och Viljar också av den mörka hemlighet de delar. Det hela utvecklar sig ...
85 kr Tidigare pris: 89 kr
65 kr Tidigare pris: 75 kr
Författare Geir Tangen (författare), Stefan Sauk (berättare), Gösta Svenn (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 25 Mars 2020
Längd 10:56
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178274468
Tredje delen i deckarserien om journalisten Viljar Ravn Gudmundsson och kommissarie Lotte Skeisvoll är en bladvändare om mord, hämnd och ensamhet. Lugna Haugesund väcks ur sin sensommardvala av en rad bestialiska mord. Någon har velat se dessa människor lida, människor som en gång i tiden delade ungdomen med varandra. I jakten på sanningen känner Lotte att mördaren kommer henne närmare. Under utredningens gång tyngs hon och Viljar också av den mörka hemlighet de delar. Det hela utvecklar sig till deras livs mardröm.