Docksamlarens hus (ljudbok) av Tobias Söderlund
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Tobias Söderlund (författare), Ella Schartner (berättare)

Docksamlarens hus (Spökhunden Buster #2) ljudbok

79 kr
(0)
Det är sommarlov och Ellens familj har tillfälligt flyttat närmare sjukhuset för hennes cancersjuka brors skull. Huset de hyr tillhör en gammal man, och när de kliver in i hallen möts Ellen av det värsta hon vet: Dockor! Hela huset är fullt av hyllor och skåp med dockor i, som alla stirrar på Ellen. Hunden Buster gillar det inte heller, utan börjar genast morra och skälla – särskilt inne i Ellens rum. Kan det vara så att Buster ser spöken igen? Som tur är kommer bästa vännen Lorraine och häls...
Ljudbok 79 kr
Författare Tobias Söderlund (författare), Ella Schartner (berättare), Jeannette Wigren (annat), Stef Gaines (illustratör)
Utgiven 18 Juni 2021
Längd 1:33
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129730470
Det är sommarlov och Ellens familj har tillfälligt flyttat närmare sjukhuset för hennes cancersjuka brors skull. Huset de hyr tillhör en gammal man, och när de kliver in i hallen möts Ellen av det värsta hon vet: Dockor! Hela huset är fullt av hyllor och skåp med dockor i, som alla stirrar på Ellen. Hunden Buster gillar det inte heller, utan börjar genast morra och skälla – särskilt inne i Ellens rum. Kan det vara så att Buster ser spöken igen? Som tur är kommer bästa vännen Lorraine och hälsar på. Det här mysteriet tänker hon inte missa!