Djävulens sköld (ljudbok) av Leo Kessler
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Leo Kessler (författare), Tomas Högblom (berättare)

Djävulens sköld ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Andra världskriget är inne på sitt sjätte obarmhärtiga år och stridigheternas intensitet har knappas avtagit. SS-Kampfgruppe Wotan är en ökänd bataljon. De har härjat kontinenten som inhumana mördarmaskiner och utfört otaliga krigsförbrytelser. Den orörbara staden Aachen har omringats och nu kallar Hitler hem sina brutala bödlar för att skydda en stad som inte får förloras. Kan de stå upp mot amerikanerna som vinner mark för varje dag? Än viktigare, vill överste von Dodenburg, Wotans högst...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Leo Kessler (författare), Hanz F. Lindström (översättare), Hanz F. Lindstrà m (översättare), Tomas Högblom (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 12 April 2018
Längd 4:40
Genrer Historia & Arkeologi, Romaner, Fackböcker, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711971321
Andra världskriget är inne på sitt sjätte obarmhärtiga år och stridigheternas intensitet har knappas avtagit. SS-Kampfgruppe Wotan är en ökänd bataljon. De har härjat kontinenten som inhumana mördarmaskiner och utfört otaliga krigsförbrytelser. Den orörbara staden Aachen har omringats och nu kallar Hitler hem sina brutala bödlar för att skydda en stad som inte får förloras. Kan de stå upp mot amerikanerna som vinner mark för varje dag? Än viktigare, vill överste von Dodenburg, Wotans högsta höns, att amerikanerna ska besegras? Relationen med fuhrern har surnat och det verkar som att kampviljan även hos de mest lojala börjar vackla ... Leo Kessler är en pseudonym som användes av den brittiske författaren och militärhistorikern Charles Henry Whiting (1926-2007). Han skrev cirka 350 böcker, både skönlitteratur och fackböcker. Han skrev både under eget namn och under flera pseudonymer, bland annat Duncan Harding, Ian Harding, John Kerrigan, Klaus Konrad, K.N. Kostov och Duncan Stirling.