Ditt livs affär (ljudbok) av Fredrik Backman
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Fredrik Backman (författare), Fredrik Backman (berättare)

Ditt livs affär ljudbok

Pris 45 kr
(0)
Det är natten före julafton, en grå kvinna kommer gående genom sjukhusets korridorer för att hämta en av oss. Hon bär en pärm med alla våra namn uppskrivna i: En cancersjuk 5-åring som sitter ensam och målar sin favoritstol röd, en 20-åring som putsar ölglas på en krog han älskar, en 45-åring som kör en dyr bil ursinnigt genom mörkret i jakt på något att krocka med. Ett av våra liv måste tas, om inte ett annat ges frivilligt. Men det räcker inte att någon bara dör, för ett liv är inte det som...
Ljudbok 45 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Fredrik Backman (författare), Fredrik Backman (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 1 December 2017
Längd 0:56
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176518472
Det är natten före julafton, en grå kvinna kommer gående genom sjukhusets korridorer för att hämta en av oss. Hon bär en pärm med alla våra namn uppskrivna i: En cancersjuk 5-åring som sitter ensam och målar sin favoritstol röd, en 20-åring som putsar ölglas på en krog han älskar, en 45-åring som kör en dyr bil ursinnigt genom mörkret i jakt på något att krocka med. Ett av våra liv måste tas, om inte ett annat ges frivilligt. Men det räcker inte att någon bara dör, för ett liv är inte det som händer när det tar slut, ett liv är allt som hände fram till dess. "Ditt livs affär", av författaren till "En man som heter Ove", är en magisk liten julhistoria om vad vår tid är värd och vad det vi lämnar efter oss egentligen betyder. Vem skulle du ge ditt liv för, om det inte räckte med att bara dö? Vad skulle du offra, om du visste att ingen skulle minnas det? Det är natten före julafton. När gryningen kommer är en av oss borta.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Ditt livs affär

Obegriplig bok, ingen handling och kort. Bilder mellan de sk kapitlen. Beskrivningen på bokon var bättre än boken. Köp den inte!