Dina brev lägger jag under madrassen : en brevv
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Astrid Lindgren (författare), Sara Schwardt (författare), Karin Alvtegen (berättare)

Dina brev lägger jag under madrassen : en brevväxling 1971-2002 ljudbok

Pris 149 kr
(0)
Under sitt arbete med att ordna Astrid Lindgrens arkiv spårade Lena Törnqvist denna okända brevväxling som visade sig bestå av cirka 80 brev mellan en ung flicka, Sara, och Astrid Lindgren. Under trettio år med start i början av 1970-talet brevväxlade Astrid, född 1907, med Sara, född 1958. Att det i ålder skilde drygt 50 år bekom ingen av dem. Det var två "besläktade själar" som utbytte tankar om livet, kärleken och hur svårt det är att vara människa. ”Käraste Astrid! Vi som lovade att int...
Ljudbok 149 kr Pris E-Bok 149 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Astrid Lindgren (författare), Sara Schwardt (författare), Karin Alvtegen (berättare), Lena Törnqvist (redaktör)
Utgiven 13 November 2019
Längd 6:14
Genrer Litteraturvetenskap, 12-15 År, Fackböcker, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187659676
Under sitt arbete med att ordna Astrid Lindgrens arkiv spårade Lena Törnqvist denna okända brevväxling som visade sig bestå av cirka 80 brev mellan en ung flicka, Sara, och Astrid Lindgren. Under trettio år med start i början av 1970-talet brevväxlade Astrid, född 1907, med Sara, född 1958. Att det i ålder skilde drygt 50 år bekom ingen av dem. Det var två "besläktade själar" som utbytte tankar om livet, kärleken och hur svårt det är att vara människa. ”Käraste Astrid! Vi som lovade att inte visa varandras brev för någon! Och nu ska det bli en bok. Jag vågar inte tänka på vad Sara, 13, hade tagit sig till. Vem som helst kommer att kunna läsa. Allt det som var bara mellan oss. Det skulle vara intressant att veta vad du hade tyckt om det. Du får ju ingen chans att vare sig censurera eller redigera. Nu blir det som vi sa på bibelskolan i Orsa: Allt ska fram i ljuset! Sara Schwardt"