Poolkuppen (ljudbok) av Jens Lapidus, Hedda Lap
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jens Lapidus (författare), Hedda Lapidus (författare), Fredde Granberg (berättare)

Poolkuppen (Dillstaligan #3) ljudbok

Pris 65 kr
(0)
Solen gassar över Dillsta och badklippan vid sjön lockar! Men Jonathan, Zasha och Bollan får fullt upp när deras klasskompis och svurne fiende, den superrike och dryge Rick Flottén, kommer till skolan med nyheter. Som vanligt skryter han om allt fint och dyrt han har, men den här gången är det till och med värre än vanligt. Ja, för Rick har fått ett husdjur. Och inte en guldfisk eller ett marsvin precis! Som om inte kompisarna har fullt upp med att planera för fritagningen av Ricks husdjur,...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jens Lapidus (författare), Hedda Lapidus (författare), Fredde Granberg (berättare), Gustaf Lord (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 10 Mars 2021
Längd 1:15
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Dillstaligan
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179758189
Solen gassar över Dillsta och badklippan vid sjön lockar! Men Jonathan, Zasha och Bollan får fullt upp när deras klasskompis och svurne fiende, den superrike och dryge Rick Flottén, kommer till skolan med nyheter. Som vanligt skryter han om allt fint och dyrt han har, men den här gången är det till och med värre än vanligt. Ja, för Rick har fått ett husdjur. Och inte en guldfisk eller ett marsvin precis! Som om inte kompisarna har fullt upp med att planera för fritagningen av Ricks husdjur, annonserar idrottsläraren att hela klassen ska simträna på utomhusbadet. Alla jublar, alla utom Zasha... Böckerna om Dillstaligan är fartfylld och rolig lyssning för lågstadieåldern. "Poolkuppen" är den tredje boken i serien och markerar startskottet för författarduon Jens Lapidus och Hedda Lapidus.