Det vita huset (ljudbok) av Petter Lidbäck, Cec
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Petter Lidbäck (författare), Cecilia Walton Agrell (författare), Cecilia Walton Agrell (berättare), no name no name (berättare)

Det vita huset ljudbok

125 kr
(0)
Det är sommarlov och Yussef har inget att göra. Anna och Hellman lurar honom att gå hem till Anna och hämta hennes plånbok. Men det är inte alls hennes hus, och han blir anklagad för att ha gjort inbrott. När Hellman sedan försvinner, går Yussef tillbaka till huset. Och snart inser han att hans liv är i fara … Petter Lidbeck har skrivit över fyrtio barn- och ungdomsböcker, nominerats till Augustpriset och ett flertal gånger till Spårhunden för bästa barn- och ungdomsdeckare. Han har även skr...
Ljudbok 125 kr
Författare Petter Lidbäck (författare), Cecilia Walton Agrell (författare), Cecilia Walton Agrell (berättare), no name no name (berättare)
Utgiven 2 November 2017
Längd 1:37
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188281524
Det är sommarlov och Yussef har inget att göra. Anna och Hellman lurar honom att gå hem till Anna och hämta hennes plånbok. Men det är inte alls hennes hus, och han blir anklagad för att ha gjort inbrott. När Hellman sedan försvinner, går Yussef tillbaka till huset. Och snart inser han att hans liv är i fara … Petter Lidbeck har skrivit över fyrtio barn- och ungdomsböcker, nominerats till Augustpriset och ett flertal gånger till Spårhunden för bästa barn- och ungdomsdeckare. Han har även skrivit psykologiska thrillers för vuxna under pseudonymen Hans Koppel. Nu tar Petter Lidbeck thrillergenren till de unga läsarna i slukaråldern! Det vita huset är en ohyggligt spännande bladvändare som griper tag i läsaren direkt.