Det tunna svärdet (ljudbok) av Frida Nilsson, A
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Frida Nilsson (författare), Alexander Jansson (författare), Johan Ulveson (berättare)

Det tunna svärdet ljudbok

129 kr
(0)
När Sasjas mamma dör bestämmer han sig för att följa efter henne till Dödens rike. Det blir en lång och vindlande resa genom ett land som på många sätt påminner om vårt, men som också är annorlunda. Sasja blir vän med den goda Trine Tvefot, den modiga Prinsessan av Sparta samt med den allvarliga Höder från Harpyrien – och alla tre vill de hjälpa honom att nå sitt mål. För Sasja är inte beredd att mista sin mamma. Han har kommit för att överlista Döden. Frida Nilsson har med "Det tunna svärde...
129 kr
89 kr
Författare Frida Nilsson (författare), Johan Ulveson (berättare), Alexander Jansson (författare), Alexander Janson (illustratör)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 2 November 2017
Längd 11:54
Genrer Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127155497
När Sasjas mamma dör bestämmer han sig för att följa efter henne till Dödens rike. Det blir en lång och vindlande resa genom ett land som på många sätt påminner om vårt, men som också är annorlunda. Sasja blir vän med den goda Trine Tvefot, den modiga Prinsessan av Sparta samt med den allvarliga Höder från Harpyrien – och alla tre vill de hjälpa honom att nå sitt mål. För Sasja är inte beredd att mista sin mamma. Han har kommit för att överlista Döden. Frida Nilsson har med "Det tunna svärdet" skapat en spännande och mångbottnad saga i samma anda som den prisbelönta Ishavspirater. Alexander Janson bidrar med stämningsfulla och tidlösa illustrationer i svartvitt.