Det susar i säven 2 (ljudbok) av Kenneth Graham
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kenneth Grahame (författare), Michael B Tretow (berättare), Håkan Serner (berättare)

Det susar i säven 2 (Det susar i säven #2) ljudbok

149 kr
(0)
Det susar i säven tillhör de riktigt stora klassikerna. Redan tidigt cementerade boken sin ställning som ett mästerverk och den har i mer än ett sekels tid varit en kär vän för generationer av läsare. Det susar i säven är inte bara en stunds roande läsning, otaliga är de som under en livstid upprepade gånger återvänder till den förtrollade engelska landsbygden och dess invånare: den poetiske Mullvaden, den modige Vattenråttan, den skrytsamme och själviske Paddan, den barske Grävlingen och de ...
149 kr
Författare Kenneth Grahame (författare), Michael B Tretow (berättare), Håkan Serner (berättare), Signe Hallström, (översättare)
Utgiven 27 december 2016
Genrer Barnböcker
Serie Det susar i säven
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188593672
Det susar i säven tillhör de riktigt stora klassikerna. Redan tidigt cementerade boken sin ställning som ett mästerverk och den har i mer än ett sekels tid varit en kär vän för generationer av läsare. Det susar i säven är inte bara en stunds roande läsning, otaliga är de som under en livstid upprepade gånger återvänder till den förtrollade engelska landsbygden och dess invånare: den poetiske Mullvaden, den modige Vattenråttan, den skrytsamme och själviske Paddan, den barske Grävlingen och de elaka vesslorna, som ockuperar Paddeborg. Berättelsen är omväxlande långsam och snabbfotad och är unik i sin blandning av mysticism, äventyr, moral, kamratskap och hyllad för dess lyriska, målande skildringar av den engelska landsbygden.