Det susar i säven 2 (ljudbok) av Kenneth Graham
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kenneth Grahame (författare), Michael B Tretow (berättare), Håkan Serner (berättare)

Det susar i säven 2 (Det susar i säven #2) ljudbok

Pris 149 kr
(0)
Det susar i säven tillhör de riktigt stora klassikerna. Redan tidigt cementerade boken sin ställning som ett mästerverk och den har i mer än ett sekels tid varit en kär vän för generationer av läsare. Det susar i säven är inte bara en stunds roande läsning, otaliga är de som under en livstid upprepade gånger återvänder till den förtrollade engelska landsbygden och dess invånare: den poetiske Mullvaden, den modige Vattenråttan, den skrytsamme och själviske Paddan, den barske Grävlingen och de ...
Ljudbok 149 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Kenneth Grahame (författare), Michael B Tretow (berättare), Håkan Serner (berättare), Signe Hallström, (översättare)
Utgiven 27 December 2016
Längd 0:42
Genrer 6-9 År, 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188593672
Det susar i säven tillhör de riktigt stora klassikerna. Redan tidigt cementerade boken sin ställning som ett mästerverk och den har i mer än ett sekels tid varit en kär vän för generationer av läsare. Det susar i säven är inte bara en stunds roande läsning, otaliga är de som under en livstid upprepade gånger återvänder till den förtrollade engelska landsbygden och dess invånare: den poetiske Mullvaden, den modige Vattenråttan, den skrytsamme och själviske Paddan, den barske Grävlingen och de elaka vesslorna, som ockuperar Paddeborg. Berättelsen är omväxlande långsam och snabbfotad och är unik i sin blandning av mysticism, äventyr, moral, kamratskap och hyllad för dess lyriska, målande skildringar av den engelska landsbygden.